Merke: NISIM
Publisert 02/03/2023

Mot hårtap og hodebunnsproblemer - for gjenvekst og raskere hårvekstAlle NISIM produkter er klinisk dokumentert som svært effektive. De er urtebaserte, gir skånsom pleie for hår og hodebunn og kan brukes av personer med sensitiv hud. NISIM har tre produktserier;

NISIM - FAST - KALONISIM-produktene stanser hårtap og gir gjenvekst av hår. Produktene har i tillegg aktive ingredienser som bidrar til å løse de fleste hodebunnsproblemer. FAST (Fortified Amino Scalp Therapy) er en aminosyreberiket hodebunnssjampo- og conditioner for raskere hårvekst. Inneholder urter og aminosyrer. KALO stopper/hemmer uønsket hårvekst.

Har prøvd 'alt' uten effekt - fungerer virkelig disse produktene?


Ja, NISIM og FAST produktene er meget effektive. Produktene har klinisk dokumentert effekt på hårtap, gjenvekst av hår (NISIM) og raskere hårvekst (FAST). Det er ikke utført kliniske studier på NISIM-sjampoens effekt på hodebunnsproblemer. Våre erfaringer viser at NISIM shampoo også er meget effektiv mot hodebunnsproblemer. For best resultat er det viktig at produktene blir brukt på riktig måte.


Hvordan stopper jeg unormalt hårtap?


Bruk Nisim sjampo. Alltid sjamponer og skyll to ganger.
Vask håret minst annen hver dag.
Så enkelt er det.


Hva er forskjellen mellom NISIM Shampoo og FAST Shampoo og Conditioner?


FAST gir hårsekkene i vekstfasen ekstra næring slik at håret vokser raskere. NISIM Shampoo stopper og forebygger hårtap. NISIM Shampoo virker på en annen måte enn FAST ved at den fjerner belegget Dihydrotestosteron(DHT) i hodebunnen som gir hormonelt hårtap. NISIM sjampoen er også meget effektiv mot hodebunnsproblemer. NISIM Extract sammen med NISIM Shampoo brukes til gjenvekst av hår.


Stopper NISIM arvelig og genetisk betinget håravfall?


Ja, NISIM stopper også håravfall som er genetisk/hormonelt betinget. Dette er klinisk dokumentert.


Hva er hovedgrunnen til at menn og kvinner mister håret?


Forskning har vist at dihydrotestosteron (DHT) er en hovedårsak til håravfall. DHT er mer spredt i hodebunnen hos kvinner, derfor har kvinner et mer diffust type hårtap – med tynnere og færre hår fordelt over hele hodet.


Kvinner og hårtap?


NISIM er ikke testet klinisk på kvinner, kun på menn, men erfaring viser at NISIM er effektiv for kvinner som sliter med hårtap og tynnere hår. Mange av de hormonelle endringene som kvinner opplever gjennom livet kan føre til hårtap som skyldes forhøyede nivåer av DHT. Kvinner kan miste mye hår etter graviditet, i forbindelse med overgangsalder eller ved andre hormonelle ubalanser. Resultatet er det samme som hos menn. Hårsekkene kan ikke opprettholde en sunn vekstsyklus og dette fører til hårtap og tynnere hår. Hormonelle endringer kan forårsake håravfall gjennom direktepåvirkning av de cellene som er ansvarlige for hårvekst, eller ved påvirkning av blodstrømmen og tilførsel av næringsstoffer til hårsekken.


Hvor lang tid tar det før jeg ser resultater?


Vanligvis stopper håravfallet innen 1 til 2 uker ved bruk av NISIM Shampoo. Ved korrekt bruk, er NISIM effektivt i mer enn 90% av tilfellene.


Virker NISIM når jeg bruker medikamenter?


Det er viktig å merke seg at NISIM ikke alltid stopper håravfall hos personer med stoffskifte-problemer eller hos de som bruker medikamenter hvor håravfall er en forventet bieffekt. Vi har likevel fått mange tilbakemeldinger fra kunder som sier at hårtapet stopper selv ved bruk av disse medikamentene.

Flere artikler