Jane Iredale - The Skincare Makeup
Publisert 28/02/2024

For oss er den vakreste makeupen en sunn og frisk hud og vi gleder oss til å introdusere deg for jane iredale. Hvert eneste produkt er laget for å fremheve dine beste trekk og i tillegg være en forlengelse av din hudpleie. Velkommen til vårt univers – din beste hud starter her!

Få tips, inspirasjon og veiledning av produktene på vår YouTube-kanal

Fordelskort

PurePressed® Base Mineral Foundation
Hudpleiende makeup som er lett å påføre


Produktene er basert på de reneste og beste ingrediensene, med mineraler og planteekstrakter som er nøye utvalgt på grunn av sin gode produktkvalitet og hudpleiende egenskaper. Våre mineralpudder vil gjøre livet ditt enklere fordi du får både concealer, foundation, UV-beskyttelse og pudder i ett og samme produkt.The Power of Three – kombinasjonen av primer, pudder og fuktspray tilpasset din hud – sikrer deg en naturlig finish og en holdbar makeup hele dagen.

Fantastisk dekkevne med naturlig finish


Baseproduktene våre inneholder finknuste mineraler som gir konsentrert fargepigment med en svært god dekkevne som allikevel ser naturlig ut. Mineralene reflekterer også lyset som treffer huden og bidrar til en sunn, naturlig glød.

Bredspektret UV-beskyttelse og vannresistent


Solbeskyttelse er en av de viktigste måtene du kan opprettholde en sunn hud. jane iredale har åtte produkter som er godkjent av The Skin Cancer Foundation som daglig beskyttelse mot UV-stråler; Amazing Base® SPF20, PurePressed® Base SPF20, Glow Time® BB Cream SPF25, Dream Tint® Tinted Moisturizer SPF15, Powder-Me SPF® Dry Sunscreen SPF30, Enlighten Plus™ Under-Eye Concealer SPF30, HandDrink® Hand Cream SPF15 og LipDrink® Lip Balm SPF15. Disse produktene inneholder titaniumdioksid og er vannresistente i opptil 40 minutter.

Antioksidanter og vitaminer


Vitaminene og antioksidantene du finner i samtlige jane iredale produkter bidrar til de hudpleiende egenskapene og forsterker fordelene ved makeupen vår.

Pleiende og beroligende


Sammensetningen av mineraler og planteekstrakter virker pleiende og beroligende på ulike hudtilstander. Titandioksid og sinkoksid vil blant annet roe og redusere rødhet mens sinkoksid er antibakteriell. Vi bruker også en rekke planteekstrakter og oljer som roer og lindrer.
Ikke testet på dyr


Våre produkter er ikke testet på dyr, vi bruker ikke ingredienser som er testet på dyr og vi selger ikke inn i markeder som krever dyretesting. jane iredale er sertifisert av PETA og Leaping Bunny, og vi er anerkjent av den norske Dyrevernalliansen.

Hydration Spray


Hydration Spray fikserer mineralene i makeupen for et naturlig resultat, holder makeupen på plass gjennom dagen.

POMMISST


Granatepleekstrakt beskytter mot skader fra sol, forurensning stress som kan fremskynde aldring i huden. Ekstrakt fra hvit te og rosmarin lindrer, roer ned og beskytter huden.

BALANCE


Eterisk olje fra appelsin, appelsinskallekstrakt, grapefruktskallekstrakt og algeekstrakt roer og nærer huden. Grønn te-ekstrakt som hjelper akne-utsatt hud.

D2O


Ekstrakt fra ylang ylang og eteriske oljer fukter og roer ned huden, mens ekstrakt fra kamilleblomst virker lindrende og motvirker rødhet og kløe. Kamilleblomsten virker også naturlig antibakterielt!

CALMING LAVENDEL


Kamilleekstrakt roer ned huden og lindrer kløe og tørr hud, mens lavendelekstrakt reduserer rødhet og inflammasjon. I tillegg pleier ekstrakt fra myramaze-planten huden og gir fuktighet.

Tips fra Tomas


"Spray alltid Hydration Spray over ditt PurePressed eller Amazing Base mineralpudder - og gjerne legg dem lag på lag med spray mellom. Sprayen gjør at mineralene i pudderet smelter sammen med huden og gir et naturlig, glødende resultat. Dette gjør jeg alltid når jeg sminker til bryllup, event og catwalk - da holder sminken hele dagen og du kan bygge opp så mye dekk du vil!"

Fordelskort


Flere artikler