MÅNEDENS FOKUS - SOLBESKYTTELSE

Vi har flere produkter og tips til hår og hud som beskytter mot sola. UVA og UVB beskyttelse. Spør oss gjerne om tips, inspirasjon og veiledning ved ditt neste besøk.

Alle produktene til Alterna Haircare har UVA og UVB beskyttelse
Jane Iredale


Solbeskyttelse er en av de viktigste måtene du opprettholder en sunn hud. Visste du at jane iredale har åtte produkter som er godkjent av The Skin Cancer Foundation som daglig beskyttelse mot UV-stråler?

La sminken ta vare på huden din ved å pleie og beskytte den mot solen.

Jane Iredale PurePressed Base Mineral Foundation


Bestselgende mineralfoundation som sitter hele dagen
Oljefri, fast mineralfoundation med rene og finknuste mineraler som gir en matt og jevn hudoverflate. Produktet fungerer både som foundation, concealer og solfaktor i ett og samme produkt.PurePressed Base Mineral Foundation er laget av mikroniserte mineraler som ligger vektløst på huden og smelter inn for et naturlig resultat. Formelen er oljefri og er super for å forhindre at huden blir blank i løpet av dagen. Inneholder antioksidanter fra blant annet furubarkekstrakt og granatepleekstrakt som styrker hudens egen beskyttelse mot skade fra sol og forurensning.

Mineralfoundation som gir en matt og jevn finish
Vannresistent i opptil 40 minutter
Bredspektret solfaktor og antioksidant-beskyttelse
Godkjent som solbeskyttelse av The Skin Cancer Foundation.
Etui selges separat

Jane Iredale LipDrink® Lip Balm SPF 15


Bredspektret UV-beskyttelse, fukt og forebygging for leppene. Avokadoolje fukter mens grønn te, kaffe og bjørnebærekstrakt forebygger mot aldringstegn. Deilig duft av sitron.

Artikkelbilde - MÅNEDENS FOKUS - SOLBESKYTTELSE

Flere nyheter