Åpningstider:

Mandag-fredag: 09.00-18.00
Lørdag: 09.00-14.00
Telefon: 33 19 98 05
Rådhusgaten 14, 3290 Stavern
 
Hva gjør salongen?   Hva kan du gjøre?    Koronaskjema
 
 


Under oppdatering. Sist oppdatert 6.februar 2021 15:03

 

Alle kunder og ansatte må nå bruke munnbind i salongen


 


  Hvordan blir ditt neste salongbesøk?

Det aller viktigste er at du som kunde skal kjenne at du kommer til en trygg salong, hvor smittevern og din helse er høyeste prioritert. Regjeringen har kommet med en rekke tiltak som skal sikre både deg som kunde og salongens ansatte, og her kan du lese mer om hvordan disse tiltakene vil påvirke ditt neste besøk.Bestill time via nett eller telefon
Bestill time via Online timebestilling, FixIT timebestilling appen vår eller ring oss på 33199805


Alle  vaske håret i salongen
Anbefalninger fra NFVB er at alle vasker håret i salongen for å forebygge smitte.


Fylle ut "Egenerklæring om korona"skjema
Fylle ut et digitalt egenerklæingskjema om korona før timen din. Du må godkjenne at du ikke er syk eller at du eller noen i din husstand er i karantene eller isolasjon.
Fylle ut skjemaet her før du kommer til timen

 
Hva gjør salongen?


Avstand

Alle salonger tilrettelegger for god nok avstand blant kundene, i henhold til Folkehelseinstituttets veiledning. God avstand vil gjelde for både ventearealet og der du får din behandling.


God rengjøring!

Når du kommer til salongen, vil de ansatte sikre at det er rengjort i henhold til Folkehelseinstituttets veiledning. Alt utsyr og berøringsflater du som kunder er i kontakt med blir rengjort og desinfisert etter hver kunde. Håndtak, bankterminal, vask, kapper, stoler m.m.


Trygghet kommer først

Salongen dokumenterer alle sine smitteverns-prosedyrer. De har derfor rutiner for hvordan kunder skal kontaktes dersom det er nødvendig for smitteverns-arbeidet. Dette betyr at salongen tar vare på ditt navn og telefonnummer i fire uker etter du har vært på besøk, for å sikre alle kunders trygghet! Smittevernkurs
Alle ansatte har gjennomført smittevernkurs

     


 
Hva kan du gjøre?


Kom alene!

Det er viktig å begrense antall personer i lokalet, så møt derfor alene til timen din hvis det er mulig.


Ha god håndhygiene

Vask gjerne hendene før du drar hjemmefra. Når du kommer til salongen, er det tilrettelagt for håndhygiene ved håndvask, som du må benytte deg av. De ansatte har veldig lyst til å hilse på deg når du kommer, men unngår håndhilsning og sier velkommen på andre måter!


Endre timen din ved sykdom eller symptomer

Dersom du er syk, har feber, er i hjemmekarantene eller hjemmeisolasjon kan du dessverre ikke gjennomføre en behandling. Dette gjelder også for milde symptomer. Du endrer timen din ved å logge deg inn her. Trenger du å endre timen din på kort varsel, kan du kontakte salongen din direkte på telefon 33199805.


Unngå kontant betaling

Kontanter kan være en potensiell smittekilde, og vi ønsker å begrense bruk av kontanter i alle salongene.


Ta ikke unødvendig på produkter 
For å begrense kontaktsmitte ønsker vi at du ikke tar på produkter du ikke skal kjøpe. Dette gjelder også flater i salongen. Kontakt personale eller vent på veiledning fra din frisør.


Ikke tillatt å bruke mobil i salongen
Mobilen er en potensiell smittekilde, og skal ikke brukes mens man er i salongen. Len deg derfor tilbake og nyt en digital detox.

 


   


Godkjenn GDPR

Sjekk at du har godtatt GDPR og at kontaktinformasjonen din er riktig slik at vi kan kontakte deg med viktig informasjon.

Dette gjør du ved å logge inn på profilen din her 
 
Lord & Lady Frisørsalong | Rådhusgaten 14, 3290 Stavern | Telefon: 33 19 98 05