Åpningstider:

Mandag-fredag: 09.00-18.00
Lørdag: 09.00-14.00
Telefon: 33 19 98 05
Rådhusgaten 14, 3290 Stavern


Våre tjenester 

Vi tar i mot både damer, herrer og barn med stor glede. Våre frisører klipper klassiske, moderne og trendy frisyrer. Frisørene drar jevnlig på kurs for å oppdatere seg i de nyeste trendene. 


   
Klipp        |        Farge        |        Strukturforming        |        Kurbehandling         |        Hairextations
 
Piercing        |        Vipper og bryn        |        Make-up           |        Ansiktsbehandling        |        Brud

 
Frisør Bente Lord & Lady


 
Klipp
____

Vi tar i mot både damer, herrer og barn med stor glede. Våre frisører klipper klassiske, moderne og trendy frisyrer. Frisørene drar jevnlig på kurs for å oppdatere seg i de nyeste trendene. 
 
 


 

Farge Lord & Lady Stavern 

 
Farge
____

En fargebehandling starter alltid med en rensekur før vi farger, striper, shimmrer, bleker og/eller tar minicolor. Prosessen avsluttes med en etterbehandlingen slik at fargen og glansen bevares lenger. Color man er en egen fargebehandling som er tilpasset menn, og tar kun fem minutter. 
 

 

 
 
Strukturformning
____

Alle kjemiske behandlinger starter med en resnekur uansett strukturomforming.Resultatet forventes å vare i ca. seks uker.PERMANENT
––
Permanent gir krøll i alle mulige varianter. Alt fra krustegninger til store lokker eller fall.ROTPERMANENT
––
Rotpermanent gir et ekstra løft fra hodebunn, som skaper volum uten å gi for mye krøll i tuppene.DELPERMANENT
––
Delpermanent skaper struktur i visse partier i frisyrer, og er med på å løse problemer med verver og kroner.ANTIPERMANENT
––
Antipermanent reduserer/fjerner krøll og fall. 
 
 

 

   
 
Kurbehandling
____

Vi tilbyr kur-behandlinger som varer fra fem minutter til en time avhengig av ditt ønske og behov.

Japansk hodebunn
 

 
 
Hairextention
_____

Med hairextention kan du få langt og tykt hår, mer volum og stripeeffekter i håret. Salongen har også click-on/click-off hår fra Sara's, som du fester selv på kun fem minutter.
 

 

   
  Piercing
_____

Ørepiercingene vi kan tilby er fra Blomdahl, de oppfyller de hygieniske kravene som settes i dag. Vi benytter kun titan, som inneholder veldig lite nikkel, eller medisinsk plastikk, som er nikkelfritt.

 

 

   Vipper og bryn
_____

Farging av vipper og bryn er en god anbefaling til deg som er allergisk mot vanlig maskara, har dårlig syn eller vil ha en pause fra sminke. Fargen varer ca. 4-6 uker. Det er perfekt for de som svømmer, skal på ferie o.l. Brynene kan vi forme og tilpasse ditt ansikt.
 

 

 

   
 
Ansiktsbehandling
____

Salongen utfører enkle ansiktsbehandlinger for å rense og pleie huden. Vi analyserer huden din for å definere din hudtype.
 

 

    
 
Make-up
____


Vi hjelper deg med make-up til alle anledninger. Ta med deg noen gode venninner og unn dere noen timer for dere selv. Stylistene holder kurs i hvordan stelle huden og hvordan legge en perfekt hverdags eller party make-up. Kursene kan holdes både på dag og kveldstid.


 
 

 


 
 
Brud

____

Hos oss står bruden i fokus, og vi gjør alt bruden ønsker med hår og make-up. Hun får sitte i fred og ro i en egen VIP- avdeling, mens hun blir stelt til bryllupet. Salongen ordner gjerne med frokost og ekstra service for å få den rette stemningen for denne dagen.


For mer informasjon ta kontakt
 
 
 
 
Trykk her for å bestille time via vår online timebestilling
Last ned vår App til din iPhone eller Android telefon

Prisliste finner du her
 

Lord & Lady Frisørsalong | Rådhusgaten 14, 3290 Stavern | Telefon: 33 19 98 05